У Тернополі, 20 грудня, відбулись збори обласної Спілки «Об’єднання учасників АТО Тернопілля». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Під час зібрання, разом із представниками структурних підрозділів Тернопільської обласної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та громадських організацій, розгляну ряд важливих запитань. Зокрема, найбільшу увагу звернули на вирішені таких проблем: де знайти фінансування на будівництво меморіального комплексу «Алея слави Тернопілля», для створення та фінансування обласного центру підтримки учасників бойових дій «Ветеранська Варта», створення державного фонду підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей та сімей загиблих, які хворіють на онкологічні захворювання, а також розглянули проблемні ситуації, що виникають у медичних закладах області

«Для вирішення усіх соціальних, медичних та земельних питань учасників бойових дій потрібно ще багато працювати — як на місцевому рівні, так і на загальнодержавному рівні, — зазначив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Алея слави Тернопілля, #АТОвці, #військові, #медецина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Об’єднання учасників АТО Тернопілля, #тернопіль, #тернопільські новини, #фінансування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: