У Козові засвітили головну ялинку міста. Прикрасили ялинку так, як це передбачено проектом переможця конкурсу Бюджету участі селища Козова 2019. Про це у мережі Facebook написав Володимир Ярема.

«Уже світить вогниками красуня ялинка у центрі Козови, дарма що нема снігу все ж настрій таки святковий… Цього року вона по особливому мені рідна та приємна.. нове вбрання для неї є результатом перемоги у конкурсі Бюджет участі селища Козова 2019, проекту автором якого є Оленка Шевчик. Також за результатами цього конкурсу було встановлено сучасний баскетбольний щит на спортмайданчику школи, та облаштовується територія вздовж вулиці Гвардійська перед першою школою. Наступного року будуть реалізовані проекти переможці конкурсу, який проходив восени цього року: сонячне дерево, велопарковки, ігрові майданчики та ін. Дуже тішить шо активність громади зростає… Є надія…

Дуже сподіваємось шо і в наступному році селищна рада не відмовиться від цієї цікавої практики і буде проведено конкурс проектів для реалізації у 2021році… З прийдешніми святами вас Козівчани», – пише Володимир Ярема.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: