У суді показали відео слідчого експерименту як вбивали тату-майстриню з Тернополя

Опубліковано:
21 Грудня, 2019

Перегляд відео зі слідчого експерименту вбивства тернополянки Тетяни Підвашецької на засіданні суду зробили закритим. Таке клопотання подав представник сім’ї вбитої Василь Притула. Також прокурор Олексій Смередчук зачитав матеріали, які будуть долучені до справи. Зокрема, це – вилучені речі з квартири Тетяни Підвашецьої. Серед них – кухонний ніж зі слідами крові, яким, ймовірно, вбили тернополянку. Наступне судове засідання щодо вбивства тернополянки Тетяни Підвашецької відбудеться 27 грудня об 11.30.

Нагадаємо, 19 листопада суд прийняв рішення тримати під вартою Андрія Горбатюка до 17 січня 2020 року без права внесення застави. Тоді його адвокати Петро Грода та Тарас Боднарчук клопотали про цілодобовий домашній арешт.

За результатами стаціонарної психолого-психіатричної експертизи хлопця визнали осудним, повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета. За його словами, Андрія Горбатюка можуть засудити від 10 до 15 років або ув’язнити довічно.

25-річному Андрію Горбатюку інкримінують четвертий пункт 2 частини 115-ої статті Кримінального кодексу – це умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю.

27- річну Тетяну Підвашецьку вбили в ніч з 15 на 16 квітня. На тілі загиблої судово-медичний експерт виявив понад п’ятдесят колото-ріжучих ран. Вона померла від втрати крові. Після вбивства хлопець втік. Затримали його 17 квітня, а наступного дня суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #Горбатюк, #експеримент, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: