Кубок України армрестлінгу: тернопільські спортсмени здобули ще три медалі

Опубліковано:
20 Грудня, 2019

 На кубку України з армрестлінгу, який відбувся в Одесі, тернопільські спортсмени завоювали три медалі – дві золотих та одну бронзову. Загалом, участь у змаганнях взяли 166 спортсменів з 21 регіону України.

Як повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація Управління з фізичної культури та спорту, за збірну команду Тернопільщини виступали Вадим Стецюк, Святослав Бочков, Гордій Бабій, Владислав Білик та Михайло Заєць. Так, Святослав Бочков посів перше місце на праву руку в категорії 70 кг серед юнаків, Владислав Білик зайняв третє місце на ліву руку в категорії 60 кг серед дорослих, а Вадим Стецюк став чемпіоном на ліву руку, виступаючи в категорії понад 100 кг серед дорослих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армрестлінг, #Кубок України армрестлінгу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортсмени, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: