«Пакетам – ТОРБА»: тернополян закликають не використовувати поліетиленові пакети

Опубліковано:
20 Грудня, 2019

У Тернополі, 19 грудня, провели акцію «Пакетам – ТОРБА». Таким чином намагалися привернути увагу тернополян до проблеми надмірного споживання одноразових пластикових виробів та забруднення ними довкілля.

Під час акції, яку організували працівники управління ЖКГ та енергозбереження Тернопільської облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Дієва Справа», активісти розповідали про небезпеку використання поліетиленових пакетів. Також, до дійства залучили Святого Миколая, який дарував жителя екосумки.

«Ми усвідомлюємо, що це глобальна проблема і її не вдасться вирішити за день чи за місяць. Але це наш невеличкий внесок у цю нелегку боротьбу. Звісно, не кожному під силу купити електромобіль, але кожен може відмовитися від поліетилену і в повсякденному житті використовувати екосумки. Суспільство повинне усвідомити, що саме ми створюємо те середовище, в якому живемо і житимуть наші діти. Нашою зброєю повинен бути девіз «Пакетам — торба», – зазначив начальник управління ЖКГ та енергозбереження ТОДА Дмитро Пастернак.

До слова, кожен учасник акції зміг обміняти свій поліетиленовий пакет на зручну та багаторазову екосумку

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #екосумки, #ЖЕК, #кцію «Пакетам – ТОРБА», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пакет, #поліетилен, #святий миколай, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: