Шоумен Притула очолив рейтинг довіри серед киян — опитування Рейтингу

Опубліковано:
19 Грудня, 2019

Згідно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою Рейтинг 12−16 грудня 2019 року в Києві, рейтинг довіри місцевих політиків і громадських діячів очолює шоумен Сергій Притула.

Притулі довіряють 35% опитаних киян і не довіряють 39%, повідомляє сайт групи Рейтинг.

У той же час діючому меру Києва Віталію Кличку довіряють 35% опитаних, не довіряють – 55%. Журналісту Дмитру Гордону довіряють – 32%, не довіряють – 48% і колишньому столичному меру Олександру Омельченку довіряють – 27% опитаних киян, не довіряють – 45%. Решту кандидатів зі списку кияни переважно не знають або оцінюють негативно.

36% опитаних киян вважають, що справи в столиці йдуть в правильному напрямку, 38% – у неправильному, 27% – не визначились з цього питання.

42% опитаних задоволені діяльністю Кличка на посаді мера, не задоволені – 49%. Роботою Київської міської ради задоволені 31%, незадоволені – 53%.

Опитування проводила соціологічна група Рейтинг серед 1000 жителів Києва від 18 років і старше. Форма опитування – особисте формалізоване інтерв’ю (Face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 3,2%. Терміни проведення дослідження – 12-16 грудня 2019 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #довіра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #рейтинг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: