Кращі електричні духові шафи для вашої кухні

Опубліковано:
19 Грудня, 2019

Маркетологи MagaZilla сформували рейтинг найпопулярніших духових шаф, що заслуговують вашої уваги. Які моделі щонайкраще підійдуть для створення кулінарних шедеврів без клопоту?

Найпопулярніші моделі

Очолює рейтинг Miele H 6860 BPX. Преміальна духова шафа має багатобарвний дисплей multi-touch, що забезпечує доступ до безлічі функцій, у тому числі автоматичних, призначених для конкретного м’яса, хліба і тортів. Вкрай точна температура, яка, до речі, сягає 300 ºC, гарантує, що ви отримаєте ідеальний результат. Дверцята плавно відкриваються на 90 градусів після натискання значка Touch2Open. Місткість моделі — 76 л. Клас енергоспоживання — A+.

Має попит духова шафа Bosch HBG634BS1 місткістю 71 л. Серед вагомих переваг моделі — ретельно організований внутрішній простір та легке очищення завдяки каталітичній системі. Готує рівномірно на будь-якій з п’яти позицій полиці, що надзвичайно важливо для пекарів, які вимагають незмінно точних результатів для кожної булочки. 

Не менш популярна модель — Samsung NV75K5541RS з технологією подвійного приготування. Є можливість одночасно використовувати верхню і нижню зони для приготування їжі, з різними налаштуваннями температури й часу. Місткість сягає 75 л, а значить, можна готувати великі страви, наприклад, велику печеню чи святкову індичку. Клас енергоспоживання — A. Завдяки системі каталітичного очищення підтримувати духову шафу в чистоті легко.

Елегантний дизайн, енергоефективність, багатофункціональність — ці та інші плюси Smeg SF6372X приваблюють покупців. Духова шафа має скло Eclipse, яке здається чорним, коли піч вимкнена, і прозорим, коли увімкнена. Місткість моделі — 70 л. Є гриль, а також 10 різних функцій приготування їжі, у тому числі й екзотичні. Передбачено систему парового очищення.

Siemens HB578G6W0R — чудовий варіант для великих сімей завдяки своїй щедрій місткості (60 л). Духова шафа має 30 різних автоматичних програм, тому процес приготування їжі швидкий і ефективний. Модель має піролітичне самоочищення. Якщо ви вважаєте за краще протирати внутрішній простір самостійно, можна увімкнути внутрішнє освітлення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #MagaZilla, #духова шафа, #кухня, #техніка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: