«Опілля» здобуло «Народний бренд 2019»

Споживачі визнали продукцію корпорації «Опілля» найкращою у номінації «напої»

19.12.2019 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Цього року конкурс "Народний бренд -2019” проводиться вже у ювілейний п’ятнадцятий раз. “Опілля” стабільно отримує приз симпатій тернополян. Зокрема у цій номінації тернопільський виробник вигравав кілька років поспіль, починаючи з 2014.

Заступник директора з маркетингу “Опілля” Василь Мацюк висловив подяку прихильникам торгової марки і працівникам підприємства.

“Від імені пивоварні хочу подякувати за визнання усім, хто любить і підтримує “Опілля”. Нам особливо приємно отримати нагороду "Народний бренд року". Це визнання з боку споживача, що є особливо цінним для будь-якого підприємства. Хочу запевнити усіх наших прихильників — ви й справді обрали якісний продукт. Також я би хотів подякувати усьому колективу пивоварні "Опілля" за сумлінну працю. Ви робите той продукт, який цінують у Тернополі і далеко за межами нашого краю. Спільно ж ми зміцнюємо славу Тернопільщини, як краю, де виробляють натуральне та якісне. Висловлюю також велику подяку організаторам конкурсу з корпорації “РІА”. Завдяки Вашій роботі люди дізнаються про сумлінних виробників і мають змогу висловити свою думку.”, - зазначив у своєму виступі Василь Мацюк.

null

Цього року високу якість продукції пивоварні “Опілля” відзначено на традиційному щорічному “Святі пива” під егідою галузевої компанії “Укрпиво”, що об’єднує усіх виробників пивобезалкогольної галузі.

Золотими медалями за високу якість були нагороджені сорти пива “Опілля Фірмове”, односолодове “Опілля Преміум”, нефільтроване пшеничне непастеризоване “Опілля Біле”. Крім того сорти пива від цього тернопільського виробника виграють і міжнародні премії. Зокрема минулого року “Опілля Фірмове” визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час “сліпої дегустації” на міжнародному дегустаційному конкурсі EAST EUROPEAN BEER AWARD, організованому видавничим проектом «Технології та Інновації» та Київською Пивною Лігою.

“Опілля” бере активну участь у підтримці різного роду громадських та суспільних проектів та належить до найбільших платників податків на Тернопільщині сплачуючи щороку до зведеного бюджету краю більше 100 млн грн податків.

Основою ж успіху на підприємстві вважають поєднання української традиції виробляти натуральний продукт з натуральної сировини, дотримання європейських стандартів якості та збереження класичної технології виробництва пива.

null

“Наше виробництво пива ґрунтується давніх, живих традиціях виробляти натуральний продукт. Але робимо це у зовсім з інших масштабах. Ми віримо в те, що в Україні і світі споживач повертатиметься до натурального, природного, а продукти вироблені за класичними технологіями, без різного роду “штучних прискорень”, набиратимуть дедалі більшу популярність. “Опілля” використовує класичну технологію роздільного бродіння, доброджування та дозрівання. Це вимагає більше часу, матеріальних затрат та дотримання технологічної дисципліни, але зберігає натуральність смаку пива. Ми поважаємо споживача, який має право на натуральну якість”, - зазначив у коментарі Заступник директора з маркетингу “Опілля” Василь Мацюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі