Якщо говорити про ретро світлини із Тернопільщини, то чи не найбільше їх є із міста Заліщики. Це не випадково, адже там був довгий час відомий курорт. Сотні фотографів з цілого краю та навіть з європейських країн приїздили туди, щоб зробити світлини відпочиваючих та умов курорту.

Новинам Тернопільщини вкотре вдалось знайти світлини із Заліщик міжвоєнного часу. На них можна розгледіти місцеві панорами. Для того, щоб фото були вражаючі туристи та гості міста обирали вдалі ракурси на фоні всього міста та річки Дністер. Цей вид і досі є головним і часто публікується на листівках та рекламних плакатах. Звичайно, якщо ви захочете сьогодні зробити фото з цього місця, то вони будуть відрізнятись, бо з тих часів багато, що змінилось. Але Заліщики розвиваються, покращують свою інфраструктуру і рік за роком відновлюють ім’я чудового курорту на Тернопільщині.

Тетяна Яцечко-Блаженко

null

 

null

 

null

Джерело: https://artinfo.pl

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ретро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: