Відбулася II церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини»

Опубліковано:
19 Грудня, 2019

У Тернополі, 17 грудня, уже вдруге урочисто вшановувати учасників російсько-української війни на Сході України. Так, у рамках церемонії, яка відбулася у Драмтеатрі ім.Т.Г.Шевченка, вручили 10 орденів, два з яких посмертно.

Як зазначає організаторка Ружена Волянська, під час підготовки до другої церемонії нагородження вони намагалися придумати дещо нове. Тому, цього разу вони презентували відзнаку народної пошани — «Нагрудний знак учасника бойових дій», яка вперше урочисто вручалась в Україні. Також, уже традиційно вручили «Лицарський хрест добровольця», волонтерську та релігійно-волонтерську нагороди.

При відборі номінантів намагалися охопити усі райони Тернопільщини. Проте, більшість бійців були не відомі широкому загалу. Для того щоб розв’язувати цю проблему і розказати людям про героїчні вчинки військових на екрані, паралельно із нагородженням, транслювали ролик про кожного бійця.

Додамо, що під час церемонії військовим також вручали: грошові премії від голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, власноруч виготовлені солодкі подарунки від Оксани Буреги та Ірини Ракович, та сертифікати на безкоштовне медичне обстеження від мережі Лікувально-діагностичних центрів ТзОВ «Румед-Т».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #АТОвці, #війна, #військові, #ІІ-га церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #ружена волянська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: