«Казкове дійство»: у Тернополі організували концерт для дітей

Опубліковано:
19 Грудня, 2019

У Тернополі, з нагоди Дня свята Миколая, понад 4 тисячі дітей змогли переглянути святкові вистави та отримати солодкі подарунки. На казковому дійстві побували діти з соціально незахищених категорій населення, переселенців та учасників бойових дій, і найменші жителі навколишніх сіл, які приєдналися до Тернопільської міської територіальної громади. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Також, напередодні свята, у місті провели низку благодійних акцій для найменших тернополян. Зокрема, для вихованців комунального закладу Тернопільської міської ради «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» організували концерт, під час якої діти отримали гостинці та насолодилися виступом вихованців Центру творчості для дітей та юнацтва.

«У святого Миколая багато помічників. Людей, які допомагають йому робити добро і приносити радість нужденним. Це люди, які мають для цього не лише матеріальні можливості, а передусім – духовну потребу і вміння ділитись добром з ближніми. Сьогоднішні заходи відбуваються з допомогою таких людей», — додає міський голова.

Нагадаємо, що також у День святого Миколая, уже традицій запалять головну ялинку міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТОвці, #день святого миколая, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: