Кубок світу з лижних перегонів: тернополяни здобув дві «бронзи»

18.12.2019 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Кубку світу з лижних перегонів у Норвегії,  який розпочався 9 грудня та триватиме до 20 грудня, тернопільський спортсмен здобув дві бронзові медалі.

Як зазначає Тернопільська обласна державна адміністрація Управління з фізичної культури та спорту, Тарас Радь представляє Україну у складі Національної паралімпійської збірної із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. На разі,  тернополянину уже вдалося завоювати дві бронзові медалі. Першу перемогу  спортсмен здобув у класі LW 10-12 у лижних перегонах на 10 км з результатом (30:35.2). Ще одну «бронзу» виборов у лижних перегонах спринт у змішаній естафеті в складі команди України № 1.

До слова, окрім Тараса, у складі Національної паралімпійської збірної  команди України виступали:  Олександра Кононова, Павло Баль та Людмила Ляшенко.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі