З 20 до 22 грудня Зарваниця запрошує подружні пари на реколекції

18.12.2019 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

З 20 до 22 грудня У Марійському духовному центрі у селі Зарваниця Теребовлянського району проводитимуть реколекції для подружніх пар. Усіх охочих священики закликають реєструватися на реколекції спільноти «Подружні зустрічі». Для сімейних пар проведуть духовні науки та відбудеться живий діалог, також пари зможуть взяти участь у Святій Літургії, приступити до святих Таїн Сповіді та Причастя, разом молилися перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої, яка зберігається у парафіяльному храмі.

«Кожній подружній парі потрібно зробити паузу у швидкому темпі життя і ще раз прожити щасливі миті разом, відновити свої почуття, отримати благословення і впевнено разом іти далі. Для цього їм важливо відвідати реколекції та, можливо, щось переосмислити, можливо – змінити, можливо, ще раз задуматись над тим, як добре, що Бог їх поєднав та що робити, щоб шлюб був завжди міцним і щасливим», - зазначають учасники спільноти «Подружні зустрічі».

Нагадаємо, попередні реколекції для подружніх пар у Зарваниці відбувалися з 13 до 15 грудня. Повідомляють Тернопільсько-Зборівській Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі