Тарас Юрик відповідатиме за важливий напрямок розвитку футболу у Європі та Україні

Опубліковано:
17 Грудня, 2019

Тарас Юрик, голова асоціації футболу Тернопільщини, відповідатиме за важливий напрямок розвитку футболу у Європі та Україні УЄФА GROW.

Про це повідомив Андрій Павелко, голова Асоціації футболу України під час підбиття підсумків футбольного року Тернопільщини «The best Ternopil 2019».

«Як член виконкому УЄФА я запропонував Тарасу Юрику очолити програму УЄФА в Україні GROW, яка є основою розвитку футболу у Європі. В Україні є дуже мало таких менеджерів. Завдяки Тарасу Юрику команди Тернопільської області показали високі результати за дуже короткий термін, і я вдячний вам всім. Ми виростили в українському футболі топ-менеджера, який зараз буде в УЄФА відповідати за дуже відповідальну місію в Україні та Європі. І я вдячний, що тернопільський футбол подарував не тільки фінал Кубка України, що проходитиме в місті, а й топ-менеджера європейського рівня», – наголосив Андрій Павелко.

За словами Андрія Павелка, Тарас Юрик – топ-менеджер європейського рівня.

Додамо, програма УЄФА GROW Participation в Україні є пілотним проектом. Головна мета цієї програми — впровадження системних змін та досягнення довготривалого ефекту в розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в нашій країні. 

Нагадаємо, вже стала відома дата проведення фіналу Кубка України з футболу 2020 у Тернополі. Він відбудеться у Тернополі 13 травня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: