Благодійний фонд «Карітас Тернопіль» відзначив своє 25-річчя. Урочистості відбулися в Тернопільській обласній філармонії. Про святкування працівники благодійного розповіли у Facebook:

«Нам – 25! Уже – 25! Тільки – 25! )
За плечима – море зробленого, попереду – океан намріяного та запланованого!

Дякуємо усім і кожному, хто всі ці роки був надійним плечем, вірним приятелем, натхненником.

Дякуємо за допомогу, молитву, підтримку, пораду, пожертву.

Віримо, за ці роки ми спільно зробили цей світ бодай трошки добрішим, а людей – щасливішими!

Учора ми бачили ваші очі, відчували ваші серця, сповнені радості з нагоди ювілею.

Учора ми спільно дякували Всевишньому в храмі Успення Пресвятої Богородиці за пройдене та просили опіки й допомоги на майбутнє. Архиєрейську службу Божу очолив Владика Теодор (Мартинюк).

Опісля в обласній філармонії з нагоди відзначення 25-ліття відбулася урочиста духовна академія.

У фойє ви могли ознайомитись із виставкою приуроченою ювілею.

В її експозиції – архівні світлини чверть столітнього шляху «Карітас Тернопіль». А це – спогади про реалізацію 7 проєктів, котрі вже завершено, деталі 11, що діють і нині, згадка про майже 300 організованих благодійних акцій. На них – щоденна кропітка праця команди БФ «Карітас Тернопіль», у якій сьогодні усього 28 членів. А ще – емоції понад 3000 підопічних. Таку історію добра, також можна переглянути у Книжці ” Карітас-25″.

Урочисте святкуваня розпочалось із молитви. «Отче наш» виконав хоровий квартет парфії Святого Духа.

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський, Кир Василій(Семенюк) уділив нам своє благословення та візначив грамотами й подяками Архиєпархіяльного управління директора БФ «Карітас Тернопіль» о. Andriy Marchuk , заступника директора о. Романа Загороднього та соціального педагога Аліну Муц.

Від Caritas Ukraine гратулювали генеральний секретар «Карітас України» Дзвенеслава Чайківська та програмний директор Анаталій Козак. Директор Карітасу Франківськ о. Володимир Чорній, заступник директора п. Наталія Козанкевич,

Вітальне слово тримав міський голова Тернополя Сергій Надал. Працівників БФ “Карітас Тернопіль” з нагоди ювілею відзначив подячними листами й цінними дарунками.

Своєю присутністю спільноту БФ «Карітас Тернопіль» з нагоди урочин вшанували заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа, заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, начальник управління освіти Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Мистецькими презентами “карітасівців” обдарували музичний колектив “Gлорія”, лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів Адріана Гарматюк, Василь Хлистун, Юлія Сушко, дует “Ту войсес”, о. Василь Брона, Іван Нагачевський, Тетяна Дзюба , Соломія Заворська.

Дякуємо усім гостям за увагу й теплі слова.

Дякуємо чудовій ведучі Nata Bench, а також творцям короткометражки “Карітас-Тернопіль”-25″ Наталії Турчин та Maks Melnyk.

Дякуємо Лідерському волонтерському руху та всім-всім волонтерам, громадським активістам, підприємцям, медійникам, які були ці роки поруч і спільно з якими ми вже зробили дуже багато!

Дякуємо за співпрацю Тернопільському професійному училищу ресторанного сервісу і торгівлі, а також за гостинність Тернопільській обласній філармонії.

Кожне добре слово, кожна відзнака, кожний музичний та поетичний дарунок глибоко запали в наші душі та зарядили нас енергію до ще активнішого розвитку й руху вперед. І нехай нам допоможе Всевишній!

Дякуємо за вашу щирість та справжню дружбу!
З ювілеєм нас!», – пишуть працівники «Карітасу».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: