У столиці відбулося засідання правління Міжнародної Торгової палати ICC Ukraine

Опубліковано:
16 Грудня, 2019

Днями у столиці відбулися традиційні Загальні збори та Засідання правління Українського національного комітету Міжнародної Торгової палати. Члени ICC Ukraine, керівники регіональних представництв, гості, журналісти зібралися разом підбити підсумки за рік, що минув, розповісти про досягнення та ухвалити план на наступний річний період.

null

За словами Президента ІСС Ukraine Володимира Щелкунова 2019 рік був напружений, особливо в контексті подій які відбувалися в Україні, ротації влади, комітету довелося працювати дуже напружено. Бізнес не тільки вистояв, але й активно розвивався. Україна посіла своє місце у першій десятці серед країн найбільш привабливих для інвестицій. І в цьому є також заслуга комітету. Також Володимир Щелкунов наголосив, що ICC Ukraine стабільно і системно продовжує працювати, активно долучився до формування оновленої комунікаційної стратегії між бізнесом та владою, бере участь у загальноукраїнських проєктах, використовує всі важелі що існують для здорового лобіювання інтересів українського бізнесу не тільки на теренах України, але і світу.

null

Проект «Життя в стилі ЕКО» став одним з найбільш значущих цього року, реалізованим під егідою ICC Ukraine. Слід також відзначити проекти з впровадження технологій «HYDROFLOW» (Олександр Андріанов), робота в напрямку спрощенні процедур торгівлі (Олег Платонов), участь в супроводження інвестпроєктів в Херсонській області (Анатолій Хоменко), програми діджиталізації (Володимир Демура), активна робота соціально-приватно партнерства та створення найліпших умов для інвестклімату у Львівській області (Михайло Коропецький), медичний туризм (Ганна Гучок) та багато інших.

null

У рамках зборів Тараса Демкуру назначили віце-президентом зі сталого розвитку, енергоефективності і збереження довкілля. То ж у 2020 р. проекти у цьому напрямку розвиватимуться ще більш активно і масштабно.

null

Серед проєктів, які анонсовані на наступний рік – це ЕКСПО 2020 в Дубаї, де ІСС Ukraine є членом організаційного комітету (Дарія Заболотня), електронний майданчик E-Bridge (Олег Ситник), Інкотермс 2020, тощо.

null

УНК МТП вважає дуже вдалими для бізнесу, а відповідно і для себе результати 2019 року, про що зокрема засвідчили і позиція Штаб-квартири ІСС в Парижі, візит до якої делегації комітету відбувся нещодавно. ІСС Ukraine визнано одним з найактивніших національних комітетів серед усіх інших.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ICC Ukraine, #Демкура, #засідання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: