У Кременці рибалки замість заробітку отримають штраф

Опубліковано:
16 Грудня, 2019

Штраф до 1700 грн загрожує продавцям риби, на яку не було відповідних документів. Днями таких виявили на одному із ринків Кременця інспектори Тернопільського рибоохоронного патруля.

– Під час патрулювання ринком та точками можливого збуту риби державними інспекторами Тернопільського рибоохоронного патруля на ринку Кременця викрито два порушення – незаконний збуту водних біоресурсів. При перевірці продавці не змогли надати документи, що дозволяють здійснювати збут водних біоресурсів. У продажі знаходилась така риба: короп – 19 штук, карась – 10, пеленгас – 10, загальною вагою 18 кг, – повідомляє Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області.

На порушників склали протоколи за ч.1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справ готують до передачі в суд.

Також управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: