«Що робити вчителям та учням під час пожежі?»: на Тернопільщині рятувальники провели навчання

Опубліковано:
14 Грудня, 2019

 У Збаражі, 13 грудня, рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у ДНЗ «Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою». Такий захід організували для того щоб надалі уникнути можливих трагедій в навчальних закладах, а також відпрацювати послідовність дій вчителів, учнів під час пожежі.

Як повідомляє управління ДСНС в Тернопільській області, за тактичним задумом навчань на другому поверсі в начальному класі коледжу виникла пожежа, де знаходились троє потерпілих та дві особи у невідомому місці. До приїзду вогнеборців керівництвом закладу здійснило евакуацію людей. Загалом, евакували 275 осіб.

До слова, після завершення навчання рятувальники розповіли як користуватися вогнегасником та які послідовні дії під час пожежі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #Збараж, #коледж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одеса, #пожежа, #рятувальники, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: