У центрі Тернополя демонтують рекламні вивіски

Опубліковано:
13 Грудня, 2019

У Тернополі, 12 грудня, демонтували чотири рекламні вивіски на вул. Руській. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Демонтаж рекламних вивісок був проведений відповідно до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 20.11.2019 року № 1054 «Про демонтаж рекламних засобів». Згідно з прийнятим положенням, робоча група демонтує тимчасові споруди, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею.

До слова, для того щоб повернути вивіски, власникам потрібно звернутись в ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94) та мати зі собою документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банери, #вул. Руська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реклама, #рекламні банери, #рекламні вивіски, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: