«Карітас» закликає тернополян долучитися до благодійної акції «Різдвяна свічка»

Опубліковано:
12 Грудня, 2019

«Карітас» закликає тернополян долучитися до благодійної акції «Різдвяна свічка». Усі охочі можуть придбати свічечки, які виготовили люди з інвалідністю, а кошти організатори акції віддадуть потребуючим дітям. Про це працівники «Карітасу» пишуть на сторінці благодійного фонду у Facebook:   

«Різдвяна свічка – це вогник надії та символ добра для тих, хто цього потребує.

У святковий період Різдвяного посту усі осередки Caritas Ukraine проводять щорічну загальнонаціональну благодійну акцію “Різдвяна свічка”.

Свічки, які виготовлені людьми з інвалідністю принесуть благословенне світло Різдва до осель, а кошти, зібрані під час акції підуть на допомогу сиротам, дітям з інвалідністю, дітям із малозабезпечених родин.

Всі охочі мають змогу долучитись до акції, придбавши свічку.
Ваш маленький внесок допоможе принести світло добра і любові до родинної різдвяної вечері, а всім потребуючим дітям – підтримку і відчуття того, що у світі є добрі люди, готові допомогти, зігріти і підтримати.
Придбати свічки можна у Карітас Тернопіль, або ж на парафіях Тернопільсько – Зборівської Архиєпархії», – повідомляють у Тернопільському «Карітасі».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: