«Ternopil. Rada4you»: тернополяни зможуть слідкувати за роботою депутатів

Опубліковано:
12 Грудня, 2019

 У Тернополі презентували новий сервіс «Ternopil. Rada4you». Завдяки такому ресурсу мешканці міста можуть проаналізувати, як голосував його місцевий депутат за те чи інше рішення, скільки % засідань сесії він відвідував тощо. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, сервіс створили на основі відкритих даних. Раніше, містяни також могли подивитися результати голосувань на офіційному сайті міської ради. Для цього потрібно було відкривати кожен файл окремо, що займало багато часу. Тому, вирішили розробити ресурс зручний для використання, який буде містити всі основні дані.

«Попри те, що Тернопіль лідирує щодо оприлюднення наборів відкритих даних, ми не зупиняємося на цьому, а активно розвиваємо цей напрямок і створюємо нові корисні сервіси. Так, сьогодні ми презентуємо сучасний сервіс поіменного голосування депутатів, який буде сприяти ще більшій відкритості і прозорості у роботі міської ради», — додає Сергій Надал.

До слова, «Ternopil. Rada4you» – це локальна версія сервісу RADA4YOU.ORG, який опрацьовує парламентські дані та голосування депутатів Верховної Ради. Тернопіль є 11-те місто в Україні, у якому працює даний сервіс.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #верховна рада, #депутати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опора, #Рада, #тернопіль, #тернопільська міська рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: