Тернопіль: поблизу Збаразького кільця з’явиться надземний пішохідний міст

Опубліковано:
12 Грудня, 2019

У Тернополі поблизу Збаразького кілька розпочнеться будівництво надземного пішохідного мосту, який з’єднає ЖК «Варшавський мікрорайон» та парк Національного відродження. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Будівництво планують розпочати до кінця 2019 року, без залучення бюджетних коштів, адже влаштовувати надземний пішохідний перехід буде ПП «КреаторБуд». Так, на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради уже підписали угоду між управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології та забудовником.

До слова, раніше мешканці міста на порталі «Єдина система місцевих петицій» зареєстрували петицію щодо будівництва на вказаній ділянці надземного пішохідного моста, але через велику кількість технічні складнощі будівництво переносили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЖК «Варшавський мікрорайон», #збаразький поворот, #надземний пішохід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк національного відродження, #пішохідний перехід, #ПП «КреаторБуд», #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: