«Масло зі стихійного ринку»: на Тернопільщині школярів годували фальсифікованими молочними продуктами

Опубліковано:
11 Грудня, 2019

У навчальних закладах Шумщини виявили фальсифіковане масло, яке придбали на стихійному ринку.

Як повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби, під час позапланової перевірки навчально-виховних комплексах с. Вілія, с. Обич, с. Людвище та с. Садки відібрали масло селянське солодко вершкове. Після дослідження, в усіх чотирьох зразках виявили не відповідність продукції за жирнокислотним складом  молочного жиру.

Сам же постачальник, який реалізовував фальсифіковану не маркову продукцію у навчальні заклади, закупляв їх на одному зі стихійних ринків Рівненської області. В результаті чого, за порушення законодавства про харчові продукти, підприємець має сплатити штраф у розмірі трьох мінімальних заробітних плат (12 519 гривень)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дерпродспоживслужба, #діти, #масло, #молочні продукти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Рівненська область, #Стихійні ринки, #тернопіль, #тернопільські новини, #школи, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: