«Електронний кабінет дільничного»: у Тернополі запустили новий ресурс

Опубліковано:
11 Грудня, 2019

 У Тернополі запустили сервіс «Електронний кабінет дільничного», який розробив «Центр громадського моніторингу та аналітики». Такий он-лайн ресурс допоможе не лише запобігати вчиненню правопорушень, а й протидіяти злочинності. Про це повідомляє ГУНП.

Кожен дільничний забезпечений планшетом, завдяки чому вони можуть зразу вносити всі дані про правопорушників або складати протоколи в електронній формі. Також, така система дає змогу перевіряти осіб або транспортні засоби відразу на місці по відповідній базі. Самі ж мешканці, за допомогою електронного кабінету, можуть безпосередньо звернутися до поліцейських отримає фахові поради щодо питань.

Зазначимо, що працівники поліції планують зустрітися з жителями своїх дільниць, аби детальніше розповісти про можливості користування сервісом. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дільничий, #електронний кабінет, #Електронний кабінет дільничного, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ресурс, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр моніторингу та аналітики
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: