Двох заробітчан з Тернопільщини знайшли вбитими в Польщі

11.12.2019 10:43   Джерело: Терміново
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тіла двох українців із численними колото-різаними ранами знайшли 8 грудня в одному з будинків у польському селі Доброславов Люблінського воєводства. Будинок, де сталася трагедія, розташований на території одного з місцевих розсадників рослин, де працювали українці. Про це повідомляє «Новинарня» із посиланням на польський портал lublin112.

Як стало відомо “Терміново”, загиблі з Тернопільщини. Зокрема, один з них із села Загір’я Зборівського району, а інший – з Чорного Лісу того ж району. 

Збір коштів на перевезення 35-річного сироти Володимира із Загір’я оголосила у соцмережі “Фейсбук” його землячка Галина Агеєва:  

“Дорогі мої друзі, однокласники, одногрупники, знайомі. Багато із вас чули чи читали, що 8 грудня в Польщі знайшли вбитими двоє українців. Один із них – мій однокласник Боднар Володимир. Знаю, щоб доставити тіло додому, потріна дуже велика сума. Загиблий Володя був сиротою, не мав власної сім’ї, є лише сестра, для якої ця сума теж не підйомна.Тому наберусь сміливості попросити вас усіх про допомогу. Якщо у вас буде бажання і можливість допомогти, буду дуже вдячна, бо в такій ситуації кожна гривня дорога. Дякую за розуміння.Номер картки для допомоги 5168 7554 3597 0716 (Агеєва Галина)”.

Як розповіла пані Галина журналістці “Терміново”, у селі Загір’я ще одна біда. 

– Вчора я була шокована сумними новинами. Спершу почула, що мого однокласника зарізали ще з одним чоловіком з сусіднього села. А через годину я дізнаюся, що мою сусідку, 19-річну дівчину, теж в неділю 8 грудня, збила машина в Польщі. 9 грудня  вона померла. У нашому селі їм усім збирають гроші, – розповідає жінка. 

Вона також додає, що загибла дівчина і інший вбитий чоловік мають родичів, які можуть зайнятися організацією перевезення тіл і зібрати на це кошти. А її однокласник Володимир був сиротою, тому вирішила організувати збір коштів у соцмережі.

Що стало причиною вбивства заробітчан з Тернопільщини, наразі з’ясовують поліцейські. Відомо, що затримали підозрюваного, ним виявився українець. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терміново  

Коментарі