«Держава у смартфоні» отримала своє обличчя

10.12.2019 22:43   Джерело: НОВА...
Опубліковано : Новини Тернопілля

Днями Міністерство цифрової трансформації України обрало переможницю конкурсу, яка стане обличчям проєкту «Держава у смартфоні». Про це міністерство повідомило на своїй сторінці у Facebook: «Обрали майбутнє обличчя електронної держави, ним стане — Саша Ободянська. Найважче було обрати 10 лідерів. Завантажили більш ніж три тисячі коментарів та передивились кожну фотографію».

При виборі переможця зважали на кілька факторів: реальність фотографії, думку про неї серед користувачів, власнику знімка має бути понад 18 років.

Отож, Олександра Ободянська офіційно стала обличчям держави в смартфоні і незабаром її фото з’явиться на демоверсії електронного посвідчення водія.

Олександра уродженка Вінниці, їй 23 роки. У 2018 році дівчина подалася на навчання до Польщі завдяки гранту за міжнародною стипендіальною програмою International Scholarship Programme of WSB University.
Нині Саша працює в польському модельному агентстві AS Management. Незважаючи на роботу за кордоном, Олександра прагне долучитися до змін в Україні. Вона також веде блог у соцмережі Instagram. Дівчина публікує свої знімки з фотосесій і часто ділиться фотографіями з подорожей у різні країни.

Нагадаємо, що у травні цього року президент Володимир Зеленський анонсував проєкт «Держава у смартфоні», що дозволить кожному громадянину за допомогою телефону контролювати владу та її дії. Для реалізації проєкту «Держава у смартфоні» президент запропонував провести повний аудит державних реєстрів. Мінцифри планує за 3-5 років провести цифрування всіх послуг в Україні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: НОВА...  

Коментарі