«Тернопіль – молодіжна столиця України 2020». Дієві жінки долучились до привітань

За звання переможця та статус молодіжної столиці змагалися 10 міст.

10.12.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Києві, під час відкритого засідання Наглядової ради, обрали нового переможця конкурсу «Молодіжна столиця України». Майже одноголосно комісія віддала свої голоси за файне місто Тернопіль. Відтак, Тернопіль офіційно оголосили «Молодіжною столицею України 2020».

Після оголошення результату, соціальними мережами почали поширювати дописи з привітаннями. Зокрема, вітають людей, які доклали чимало зусиль для розвитку міста та здобуття звання молодіжної столиці. До привітань також долучилася і голова ТО «Асоціація жінок України «Дія» Ольга Шахін.

«Тернопіль — молодіжна столиця України 2020!!! Вітаю команду Центр Науки, впевнена, що саме праця та успіхи Центру Науки Тернополя підсилили шанси і зокрема Христина Білінська та Михайло Сиротюк, які чимало зусиль та праці вкладали в ці 3 роки, щоб вибороти цю нагороду», — йдеться у дописі.

Зазначено, що за звання переможця та статус «Молодіжна столиця України-2020 змагалися 10 міст: Вінниця, Івано-Франківськ, Кременчук, Миколаїв, Одеса, Тернопіль, Умань, Харків, Хмельницький, Чернівці. На відкритому засіданню делегації міст-фіналістів, з-поміж представників міської влади та молоді, мали можливість довести, чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України 2020 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі