На форумі лідерів у столиці юний учасник з Бережан - у п'ятірці кращих

10.12.2019 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Бережанець Юрій Лазар - президент обласного учнівського самоврядування та лідер міського учнівського самоврядування "Цвіт нації"у п'ятірці найкращих лідерів України. Таке рішення прийняли під час Всеукраїнського форуму лідерів та конкурсу "Лідер року". Конкурс мав на меті визначити переможця та п'ять найкращих лідерів учнівського самоврядування України. Захід відбувся 5-6 грудня у Києві.

Христина Димашевська, координаторка конкурсу "Лідер року": "Я була координатором цього конкурсу від Тернопільської області. Це щорічний Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування і цього року було вирішено провести конкурс "Лідер року", де один представник від кожної області змагався за перемогу. На форумі в межах конкурсу було три етапи: 1 - відеоролик самопрезентація, 2 - презентація обласного проекту "Знай наших", 3 - творче індивідуальне завдання "Процвітання громади у твоїх руках". Тернопільську область також представляла Христина Гурко, як і Юрій, вона наша вихованка Центру дитячої та юнацької творчості Бережанської міської ради. Ми готувались два місяці, знімали два відео, готувались до трьох конкурсних завдань. Особливо приємно, що діти мої вихованці. Юра є лідером у м. Бережани дев'ятого міського учнівського самоврядування, яким керую я, і є президентом обласної учнівської асоціації "Авангард". Цього року провели декілька кліматичних акцій, Юра є ще і членом Молодіжної міської ради у м. Бережани, цього року вони спільно подали проєкт про реконструкцію спортивного майданчику на "Громадський бюджет, Бережани, 2020" та перемогли. Я думаю, що ми одні з найкращих лідерів та осередків лідерства на Тернопільщині. Щороку проводимо різні заходи на високому рівні. Нещодавно наші лідери проходили стажування у органах місцевої влади, навесні ми проводили міський дебатний турнір та учнівську конференцію для лідерів."

null

Загалом Всеукраїнський форум лідерів та конкурс "Лідер року" зібрав 175 учасників із різних куточків України. Захід відбувався у Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана. Учасники форуму отримали цінні подарунки та сертифікати.

null

 

null

Фото: Христина Димашевська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі