«Створюємо єдину транспортну компанію»: у Тернополі закупили ще 20 автобусів

Опубліковано:
10 Грудня, 2019

У Тернополі придбали 20 нових низькопільгових автобусів з Білорусії. Про це повідомляє Тернопільська міська рада. 

Автобуси закупили на кошти, які виділили відповідно до прийнятих на сесії міської ради змін до бюджету громади на 2019 рік. Як зазначає міський голова, така покупка є черговим кроком до створення єдиної транспортної компанії у Тернополі.

«Ці міські автобуси добре зарекомендували себе в Україні, адже вони маневрові, довжиною 9 метрів та пасажиромісткістю до 70 осіб. Автобуси — низькопідлогові, доступні для батьків з візочками та для людей з інвалідністю», – додає міський голова  Сергій Надал.

До слова, найближчими днями 20 низькопідлогових автобусів білоруського виробництва «МАЗ 206» доставляють до Тернополя. Наразі, на міських маршрутах працює 24 низькопідлогових автобуси.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобуси, #громадський транспорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #транспортна компанія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: