Майже 400 людей з інвалідністю на Тернопільщині знайшли роботу з початку року

10.12.2019 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Протягом січня – листопада 2019 року послугами служби зайнятості Тернопільщини скористалися  більше 1000 осіб з інвалідністю. Понад третину з них працевлаштували. Одна людина власну справу, 108 - проходили професійне навчання, ще півсотні - брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру. Одна особа з інвалідністю підтвердила неформальне професійне навчання за професією кухар. Про це розповіла заступник директора Тернопільського обласного центру зайнятості Олександра Островська.

«З початку року роботодавці області запропонували особам з інвалідністю понад 300 вакансій. На 1 листопада 2019-го актуальними були 103 вільних робочих місця для цієї категорії громадян. Для 381 безробітної особи з інвалідністю продовжуємо пошук робочих місць», - каже Олександра Островська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі