Люди просто кидаються під машини: на трьох вулицях Тернополя замінили режими світлофорів (Відео)

09.12.2019 22:13   Джерело: Галас
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі замінили режими світлофорів на трьох “напружених” вулицях. 

Про це зазначають тернополяни в соцмережі.

“Щоб роз’яснити ситуацію з світлофором на вул. Тарнавського, 11 школа і світлофором 6 школа вул. Руська. Режим цих світлофорів змінено, тепер треба натиснути на кнопку для того, щоб перейти дорогу.

Зелене для пішоходів не увімкнеться, якщо ви не натиснули на кнопку навіть якщо таймер закінчить відлік цифрами червоного кольору.

Поясніть це дітям якщо живете в цих районах. Це зроблено для того, щоб зменшити затори на цих вулицях і дисциплінувати пішоходів. Хто постійно їздить по тарнавського напевно вже помітив позитивні зміни і те, що автомобілі вже не стоять в заторі аж від ресторану Бахус. Це не останні зміни, які очікують на учасників дорожнього руху в місті. По мірі їхнього впровадження, я буду писати про це тут тому, що я є ініціатором оббивання порогів різних держ установ для впровадження цих змін і дуже радий, що всі відповідальні структури пішли на зустріч і впроваджують ці ідеї у життя, за що я їм вдячний”, – зазначив чоловік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Галас  

Коментарі






Опілля різдвяне
Радіо
TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Архів новин