Тернопільські власники «євроблях» можуть спати спокійно

09.12.2019 12:43   Джерело: Бізнес область
Автор : Новини Тернопілля
ВР попередньо схвалила відтермінування штрафів щодо "євроблях", тож мешканцям Тернопільщини, які мають не розмитнені автомобілі на іноземній реєстрації наразі не варто.

Верховна Рада України ухвалила за основу проект закону щодо змін у Митному кодексі, зокрема, врегулювання митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією. Відповідне рішення підтримали 311 народних депутатів України.

Сам же проект закону №2288 про внесення змін до Митного кодексу України щодо тимчасового порядку застосування статей 470 та 481 передбачає створення передумов для комплексного врегулювання питання митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні.

Таким чином, призупиняються штрафні санкції, пов'язані з розмитненням таких авто, відповідно до вищезазначених статей, до 31 грудня 2019 року включно.

Окрім того, законопроект має на меті забезпечення дотримання митних правил при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту, а також врахування інтересів усіх верств населення при вирішенні зазначеного питання.

Також парламентарі скоротили наполовину строки підготовки законопроекту до другого читання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Бізнес область  

Коментарі