Громадського активіста з Тернополя запросили бути доповідачем на міжнародному форумі у Польщі

09.12.2019 10:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

12-14 грудня, у місті Карпачі, Польща відбудеться 4 міжнародний промисловий форум.

Участь у заході візьмуть майже 500 представників з різних країн світу.

Тернополянина, громадсько-політичного діяча Максима Черкашина запросили доповідати на міжнародному форумі.

«Уже цього тижня, на запрошення Christina Vlodek, відвідаю 4-й Промисловий Форум в Карпачі, участь у даному заході братиму вперше, - зізнається Максим Черкашин. – Планую виступити з доповіддю «Культурна індустрія як шлях до регіонального розвитку». Адже саме культурні галузі сприяють соціально-економічному відродженню міст та регіонів, змінюють імідж, створюють нові робочі місця. На доповіді планую згадати недосконалу систему «співпраці» організаторів брендових подій та влади в Україні. Недосконала - це коли прописують в стратегії розвитку регіону – «Туризм», як пріоритет, але виділяють мінімум коштів. Це коли немає чіткого механізму підтримки творчих індустрій і все вирішується у  так званому «ручному режимі».

До слова, модератор 4-го міжнародного промислового форуму у Польщі - Lucija Vasiljević - Агенція регіонального розвитку Словенії. Спікери - Joanne Attard Mallia, Агенція з питань культури, Мальта;  Marcin Biegluk; Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o., Польща;  Marek Mutor,  директор центру «Пам’ять і майбутнє», Польща.

На форумі говоритимуть про енергетичну,  видобувну, автомобільну, IT та туристичну галузі.

Заплановано провести дебати, пленарне засідання, сесії, презентації доповідей та тематичні блоки, які  розподілені на 5 галузей - економіка, інвестиції, інновації,  інфраструктура та суспільство.

Довідково:

Максим Черкашин - керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», співорганізатор одного з найбільших фестивалів України «Файне місто», консультант Тернопільського регіонального відділення “Асоціації міст України”, член політичної партії «Голос» (зайняв 2-ге місце під час проведення парламентських виборів в Україні по 163-му одномандатному окрузі).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі