В особливий спосіб відзначили День місцевого самоврядування у Великогаївській ОТГ

08.12.2019 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні, у Великогаївській ОТГ відбулися святкові урочистості. Участь взяли депутати сільської, районної та обласної рад, члени виконкому, старости, освітяни. Присутніх привітав очільник громади Олег Кохман, який тепло пошанував колишніх голів сільських рад. Кожний з них отримав подарунки, грамоти. Подякував за співпрацю програмному офіцеру програми DOBRE Михайлу Козиреву та експерту з розвитку громад ГО ЗУРЦ Дмитру Якимцю. Очільниця ГО "Поштовх вперед" Оксана Королюк представила свою команду і присутні відразу отримали завдання визначити 5 найкращих представників місцевого органу самоврядування, які відповідали б таким якостям як креативність, комунікабельність, непідкупність, принциповість. Згідно голосування було обрано 5 найкращих: Олег Кохман, Ірина Скочеляс, Галина Кравчинюк, Наталя Бойко, Наталя Висоцька.

Відбувся перегляд відеоролику про досягнення громади, а їх за чотири роки вже є чимало: відкриття ЦНАПУ, бізнес-консультативний пункт, оновлена Амбулаторія, ремонт доріг в селах громади, поточний ремонт на чотирнадцяти вулицях у Великих Гаях, у Гаю Кобзаря, підготовлено до відкриття коворкінг-центр, установлено велопарковки на шкільних подвір'ях, Медіа-центр (школа журналістики) у Товстолузі, ремонт санвузлів, реконструйована шкільна їдальня у Великих Гаях. Відбулись фестивалі "Медове Тернопілля" і Байкер-фест, діє спортивна школа, громада стала найкращою спортивною громадою. Розвеселив присутніх відеоролик за участю школяриків 2-го "Б" класу (кл. керівник Наталя Городиська), де учні відповідали на поставлене запитання: "Яким має бути голова сільської ради?" і "Хто такий депутат?".

У концертній частині святкового заходу участь взяли найкращі танцювальні і пісенні колективи громади: "Гаївчанки", "Білоскірчанка", "Намисто", танцювальний ансамбль із Грабовець.Співаки Ярослав Слободян , Віталій Пласконіс, Михайло Зелений, Ігор та Роман Задирайки, Оксана Рій та інші. Ведучими зустрічі були талановиті Христина Шайнюк та Роман Задирайко.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі