Житель Збаража, який напав на тернополянку з ножем і душив її, постане перед судом

Опубліковано:
7 Грудня, 2019

Інцидент стався ще у влітку. 28-річний молодик вночі напав на 19-річну тернополянку. Погрожуючи ножем, відібрав у неї сумку. Дівчині вдалося вирватися, але нападник наздогнав її і повалив на землю і почав душити. Коли потерпіла знепритомніла, грабіжник забрав її особисті речі і втік.

Поліцейські розшукали злодія. Під час розслідування встановили, що молодик минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де відсидів 4 роки  за скоєння умисних злочинів. Щодо нього встановили адміннагляд за місцем проживання. Проте колишній зек порушив умови і вчинив розбійний напад.

Поліцейські провели комплекс слідчо-оперативних заходівому та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі детективи Головного управління  Нацполіції в області скерували до суду обвинувальний акт щодо підозрюваного у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 187, статті 395 кримінального кодексу України. Збаражанину загрожує тривалий термін ув’язнення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: