«Мир за будь-яку ціну – неприпустимий!» – тернопільські активісти застерегли українську владу

Опубліковано:
6 Грудня, 2019

Сьогодні, 6 грудня, в приміщенні громадського руху «Захисти Україну» відбувся круглий стіл представників політичних партій, громадських організацій та рухів, щодо проведення у Тернополі 8-9 грудня акцій, приурочених Паризькій зустрічі у Нормандському форматі. 

Присутні активісти висловили ряд застережень для новітньої влади і наголошують, що головним пріоритетом оборонної політики має бути невпинне нарощування військової сили, професійне удосконалення Армії та сучасне озброєння. Сильна армія має бути головним аргументом України у переговорах з підступним агресором.

 Ми хочемо достукатись до влади, бо ми заплатили дуже «дорогу» кров! Йде повна дестабілізація українського війська, йде удар по підприємцях, наступ на українську мову, з’являються на сценах співаки Російської Федерації – йде повна здача того, що ми здобували за 5 років. Які б рішення не були прийняті – ми не будемо просто так віддавати нашу Незалежність, – вважає голова громадського руху «Захисти Україну» Дмитро Гайдуцький.

Тернополян закликають 9 грудня прийти на 14:00 на мирну акцію під стіни Тернопільської обласної адміністрації.

Нагадаємо, що лідери Франції, Німеччини, України та Росії 9 грудня проведуть у Парижі саміт у «Нормандському форматі».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активіст, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: