Запрошуємо Вас взяти участь у Форумі журналістів

05.12.2019 20:21   Джерело: pbu2020
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Починаючи з 2010 року ми намагаємось інтегрувати місцеві та регіональні ЗМІ з території Програми. У попередній Програмі на роки 2007-2013 ми організували чотири форуми для журналістів - у Львові, Каменюках, Пінську та Жовкві. Всі вони тішилися великим зацікавленням і надихнули журналістів на написання багатьох цікавих публікацій про проекти та Програму в різних видах засобів масової інформації. Тому ми повертаємося до цієї ініціативи в поточній Програмі на роки 2014-2020.

Цього року в рамках Академії транскордонного розвитку 16-18 грудня ми запрошуємо журналістів на Форум у Луцьку.

Проектам, які реалізовуються у Програмі на 2014-2020 роки, вже є чим похвалитися. Ми представимо учасникам Форуму перші ефекти діяльності Програми. Зустрічі з представниками вибраних проектів та органів влади Волинської області, а також навчальні візити до кількох волинських проектів стануть першою можливістю для учасників отримати інформацію та контакти для своїх майбутніх публікацій та передач. Під час Форуму ми також створимо платформу для обміну думками журналістів трьох країн Програми. Ми, як Програма, хочемо дізнатися від учасників, яким чином краще зацікавити польські, білоруські та українські ЗМІ інформацією про наші проекти. Сюрпризів також не забракне. Ми оголосимо два конкурси із привабливими нагородами.

Для нас важливою є участь в Форумі тих журналістів, які мають можливість публікувати статті, програми, матеріали про транскордонне співробітництво в рамках Програмі в засобах масової інформації, що охоплюють територію Програми.

Щоб зареєструватися на Форум, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму. Онлайн реєстрація відкрита з 25 листопада по 6 грудня 2019 року.
Завантажити програму можна тут

УВАГА:

Учасники можуть скористатися такими безкоштовними послугами: проживання на 2 ночі, транспорт автобусом / мікроавтобусом до Луцька і в зворотному напрямку, харчування.

Мови форуму: польська, українська, російська (ми забезпечуємо переклад).

Реєстрація не є рівнозначна підтвердженню участі у Форумі. Рішення щодо участі в Форумі буде залежати від черговості реєстрації та забезпечення рівного доступу представників ЗМІ з окремих країн та регіонів Програми. Після перевірки реєстраційних форм кожен, хто зареєструвався, отримає окремий електронний лист з інформацією щодо підтвердження чи відхилення заявки на участь у Форумі.

Будь ласка, надсилайте будь-які запитання щодо Форуму на адресу: agnieszka.cwikla@pbu2020.eu

Форум фінансується з коштів ЄС, участь в заході є безкоштовною.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: pbu2020  

Коментарі