«Зроби фото з хусткою»: на Тернопільщині шириться новий флешмоб

05.12.2019 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У центрі Шумська, жінки у різнобарвних хустинах вирішили підтримати флешмоб «Зроби фото з хусткою». Таку акцію провели до Всесвітнього Дня Української Хустки, який відзначатимуть 7 грудня.

З ідеєю провести флешмоб виступили депутатки різних рівнів Вінниччини, а також народні обраниці, артистки театру і кіно, викладачки ВНЗ, представниці Клубу Успішних Жінок України та закликали підтримати їх на державному рівні. Також, автори акції планують об’єднати жінок різного віку, національностей та соціального статусу у флешмобі «Зроби фото з хусткою», фінал якого заплановано на 7 грудня, коли учасниці презентуватимуть свої світлини. Організатори сподіваються, що Всесвітній День Української Хустки збере таку ж кількість прихильників, як і День Вишиванки.

До слова, такий флешмоб має всі шанси потрапити до книги рекордів України, як захід, який зібрав найбільшу кількість жінок, вбраних в українську хустку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі