За грам марихуани наркоторговець у Тернополі просив 250 гривень

Опубліковано:
5 Грудня, 2019

Серед клієнтів були лише перевірені особи. Підозрюваного затримали у день зустрічі з покупцями. Під час поверхневого огляду у нього вилучили близько 200 грамів наркоречовини.

Затриманий – 39-річний раніше судимий за аналогічні порушення тернополянин. Йому оголосили підозру з правом внесення застави в розмірі 96 тисяч гривень. На рішення суду чоловік чекатиме вдома, оскільки необхідну суму він оплатив.

28 листопада оперативники затримали ще одного наркоторговця.

Підозрюваний – ін’єкційний наркоман, 1988 року народження. З метою лікування наркозалежності чоловік отримував метадон. Частину ліків використовував, а іншу – продавав. За таблетку метадону просив 100 гривень. Під час обшуку у тернополянина вилучили наркотики та ймовірно підроблені рецептурні бланки на димедрол та сонат, які наркоман також реалізовував наркозалежним особам.

Тернополянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та збут наркотиків. Наркторговця затримали, обравши йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 160 тисяч гривень застави.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: