Яніна Соколова тернополянкам: «Ви можете вмить змінити своє життя на 360 градусів…»

Опубліковано:
4 Грудня, 2019

Яніна Соколова поділилася життєвим досвідом із тернополянками під час зустрічі-лекції на тему «Ти зможеш», яка відбулася у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace».

«Сьогодні у нас тема «Ти зможеш», це тема актуальна, бо багато з нас, не зважаючи на вік чи рід професії, живе не комфортно. Але тільки ми вирішуємо ким нам бути, з ким нам бути і що нам робити. І я хочу щоб ви не забували, що все залежить від вас і ви вмить можете змінити своє життя на 360 градусів. На своєму досвіді можу сказати, що це можливо. Сьогодні я стою перед вами, грудень місяць, і мій телефон мені нагадав, що рівно рік тому я перебувала в лікарняній палаті, з катетерами, невідомо було як пройде хіміотерапія, я знала, що буду без волосся і не знала як буде далі, але в якусь одну мить я зрозуміла, що для чогось мені це далося. Паралельно всі «обсмоктували» мій ефір з Анастасією Приходько і я розуміла, наскільки життя контрастне», – каже Яніна Соколова.

Телеведуча розповіла учасницям зустрічі що, на її думку, ризикувати треба. «Треба стрибати, а парашут відкриється згодом, бо якщо ти не будеш стрибати – ти не зможеш полетіти», – продовжує журналістка.

Яніна Соколова каже, що після того, як дізналася, що у  неї хвороба – вирішила, що відтепер витрачатиме сили, час і «нерви» лише на те, що для неї надважливо. «Я позбулася всіх токсичних людей, коли в літаку летіла у Гамбург уже напівлиса – я просто взяла телефон і почистила всі контакти, у фейсбуці повидаляла всіх, хто почував себе зі мною дискомфортно і моє життя перетворилося в такий акваріум дуже комфортний, в якому тільки ті люди, які надихають, тільки ті люди, які чесні, а не награно і показово є з тобою, бо їм так вигідно. Є ще категорія людей – це кровні родичі, або друзі, з якими ти навчався в університеті і ти з ними дружиш, бо звичка, але тебе з ними вже нічого не поєднує, просто підтримуєш стосунки. Я впевнена, що такі люди в кожного є, але вони перестали розвиватися і вони з нами уже не на одній хвилі, але все одно вони нас оточують і ці люди, зазвичай, забирають наш час, а ми – їх. І отаких людей поруч зі мною зараз немає».

Яніна Соколова порадила тернополянкам бути сильними і вірити у власні можливості та пам’ятати: «Ти все зможеш»! 

Яніна Соколова – телеведуча, журналістка. Переможниця рейтингу «топ-100» кращих блогерів країни. Проводить популярне ток-шоу «Рандеву» з українськими політиками. Засновниця проєкту антипропаганди «Вечір», який дивляться 20 мільйонів людей по всьому світу. Має дві срібні кнопки ютюб за власні інтернет-платформи. Започаткувала проект «Я, Ніна», який змінює життя онкохворих. Щомісяця збирає кров і волосся для потреб онкохворих по всій країні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Соколова, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: