Маленьку тернополянку Надію Славко та героїня телевізійного проєкту «Говорить Україна» уже прооперували. Хірургам вдалося видалити гігантську пухлину з обличчя дівчинки.

Як зазначає Ростислав Валіхновський, операція, яка тривала 1 годину 20 хвилин, пройшла вдало. Наразі, дівчинка відходить від наркозу. Саму ж пухлину, яку видалили хірурги, відправили на додаткове дослідження для точної діагностики її гістологічної природи.

Нагадаємо, що у Надії була гігантська пухлина, яка проникла в глибокі структури обличчя та проросла до слизової оболонки ротової порожнини. На операцію дівчинки збирали кошти всією країна та меценати з 27 країн світу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Говорить Україна, #Надія Славко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пухлина, #Ростислав Валіхновський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: