Пошуки 15-річного Віктора Груб’яка із Козівського району тривають

Опубліковано:
3 Грудня, 2019

Хлопець із села Золота Слобода Козівського району пішов з дому ще ввечері 21 листопада. Друзі розповіли, що бачили востаннє його 22 листопада близько першої години ночі біля будинку культури сусіднього села Вівся.

До пошуків підлітка залучили весь особовий склад Козівського відділення поліції та правоохоронців з Бережанського, Підгаєцького, Теребовлянського районів, а також рятувальників, представників громадського об‘єднання “Самооборона Козівщини”, допомагають небайдужі. Пошуки тривають 11 днів, обшукали кожен метр в радіусі понад десять кілометрів від місця проживання та місця, де востаннє бачили Віктора. За допомогою квадрокоптера оглянули усі довколишні поля, лісосмуги, чагарники. Навіть спустили найближчий ставок в селі Вівся. Та хлопця ніде не знайшли.

Поліцейські мають декілька версій щодо зникнення неповнолітнього – дорожньо-транспортна пригода, конфлікт з невідомими особами. Рідні не втрачають надії розшукати Віктора живим.

Будь-яку інформацію про Віктора Груб‘яка поліцейські просять  повідомляти за номерами: (03547) 2-12-45, 0977651660, 0967403042 або на лінію 102. Хлопець близько 150-ти сантимтерів зросту, худорлявої статури, волосся русяве. Був одягнений у темні спортивні штани, вишневу вітрівку та безрукавку.

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Груб’як, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: