У Тернополі розпочали встановлювати головну новорічну ялинку

Опубліковано:
3 Грудня, 2019

 На Театральному майдані уже розпочали встановлювати новорічну ялинку. Нещодавно працівники КП «Тернопільміськсвітло» приступили до монтажу каркасу ялинки. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Головна тернопільська ялинка буде «одягне» штучну хвою, а згодом – 3D-ілюмінацію та іграшки. Паралельно з монтажем каркасу дерева, комунальники приступили до облаштування новорічного освітлення фонтанів і вулиць міста, зокрема до монтажу ілюмінації на водограях, що знаходяться на бульварі Тараса Шевченка. Окрім цього, на Театральному майдані та на прилеглих вулицях облаштовують «Файне зимове містечко».

Зазначимо, що урочисте засвічення вогнів головної ялинки міста відбудеться 18 грудня о 17:00 год на Театральному майдані, а о 16:30 год цього ж дня — освячення Різдвяної шопки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новорічна ялинка, #новорічні свята, #різдвяна шопка, #різдвяні свята, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: