«Нові можливості»: у Тернополі розпочали співпрацюють з польським представництвом

Опубліковано:
2 Грудня, 2019

У Тернополі, на базі на базі оновленого «Коворкінг Центру», відкрили представництва Польсько-української господарчої палати. Заодно, під час урочистостей, підписали договір між представництвом та IT компанією з польськими інвестиціями «Future Processing Ukraine».Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, відтепер тернопільські IT компаній зможуть більше дізнаватися про можливості співпраці з польськими інвесторами, організовувати зустрічі та брати участь у нетворкінгах з польськими підприємцями.

«Це буде ще одним чудовим майданчиком для економічного партнерства між українськими та польськими підприємцями, адже тепер усі зацікавлені у польському бізнесі зможуть прийти сюди та отримати будь-яку інформацію щодо співробітництва з представниками бізнесу сусідньої держави. У Тернополі працюватимуть польські представники, а це значно покращить та полегшить роботу як польському, так і українському бізнесу», — додає Сергій Надал.

Зазначено, що «Future Processing Ukraine» спеціалізується на наданні аутсорсингових послуг з розробки програмного забезпечення. Компанія була створена та зареєстрована 6 лютого 2017 року в Тернополі. Засновником товариства є польська ІТ компанія «Future processing sp. z. o.o.» з головним офісом у місті Глівіце, Польща.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Future Processing Ukraine, #IT компанії, #Коворкінг Центр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: