Серед учасників забігу «WinTrail Ternopil, 2019» була чотирелапа Лайма зі Львова та «кролики»

Опубліковано:
2 Грудня, 2019

“На Романа” у Кутківецько-Пронятинському лісі бігали 270 людей різного віку. Саме так велелюдно пройшли забіги “WinTrail Ternopil, 2019” на дистанції 9 км та 27 км. Організатори не обмежували бігунів у виборі форми для бігу (наприклад, було три кролики серед учасників). Бігла з усіма сімейна парочка тато і дитина у наплічнику. Серед учасників забігу на 27 кілометрів біг собака на ім’я Лайма. Лайма та її господар Юрій Жеребецький приїхали зі Львова. Песик усього рік, як має нових господарів – взяли її з притулку, і з тієї пори із задоволенням супроводжує господаря та його друзів у різних забігах.

Юрій Жеребецький, господар Лайми, учасник забігу “WinTrail Ternopil, 2019”: “Спеціально одягаю на Лайму упряж для їздових собак, беру її на поводок і так ми бігаємо.”

Разом з Юрою приїхали бігати і його друзі. Також, об’єднанні любов’ю до бігу, прийняли участь у забігу слабочуючі хлопці зі Львова Марко, Владислав, Михайло, Степан та Микола. Цікаво, що гостей з інших міст було більше, ніж тернополян.

Роман Задорожний, Михайло Онишків, організатори: “Ми намагались все підготувати так, як треба – розчистили траси, зробили маркування, а вчора, наприклад, хтось просто на нашому шляху викопав яму. Тому сьогодні ми раді, що забіг проходив без проколів і у дуже позитивній атмосфері. Для нашої команди Тернопільського півмарафону це окремий забіг від команди. Біговий клуб святкує перший рік в рамках заходу. На наших учасників чекали 120 л борщу з м’ясом і був борщ вегетаріанський. Ще драйву додала участь бігунів з Хоросткова Василя Шевчука з дружиною. Любов вперше бігла трасу 9 км та ще й у свій день народження, а Василь встановив рекорд Тернополя, біг 27 км босим, тільки в шортах. Ми вдячні усім волонтерам і усім, хто нас підтримав. Особлива подяка Галині Федорович та її дівчатам з Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

На банері, присвяченого події, кожен зареєстрований учасник міг відшукати своє ім’я. Саме тут і відбулось нагородження переможців. Вперше отримали відзнаки і ті, хто прийшов четвертим, пятим і шостим. Переможець дистанції 27k отримав приз 1000 грн.

Організатори “WinTrail Ternopil, 2019” : “Ternopil Running Club”, “Ternopil Half Marathon”, “ФайноБус”, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #2019, #WinTrail Ternopil, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: