Подружжя Навроцьких отримало відзнаку «Людина року» від журналу «City life»

Опубліковано:
1 Грудня, 2019

Подружжя Навроцьких отримало відзнаку «Людина року» від журналу «City life» за здобутки у крафтовому виробництві продуктів харчування. Ольга та Роман Навроцькі першими у Тернополі почали виготовляти ексклюзивне варення і досі вони у місті такі єдині. Нині варення Ольги та Романа Навроцьких уже є відомим брендом «Fruit Art Home Jam», який знаний не тільки в Україні, а й за її межами.

Продукцію «Fruit Art Home Jam» часто купують не лише, щоб поласувати смачненькою мармулядою, а й у подарунок, адже як сувенір – воно чудово виглядає і, крім того, високо цінується, оскільки варення домашнє,  виготовлене з відбірних продуктів, у ньому мінімальний вміст цукру, надзвичайно смачне і корисне.

Ольга та Роман Навроцькі розповідають, що намагалися створити екологічно чистий продукт, який проноситиме користь здоров’ю і буде неординарним, не схожим на інші варення – тому у ньому поєднані найрізноманітніші інгредієнти.

 «Ось, наприклад, варення «Груша з мигдалем у лимонному конфі» – це грушеве варення в лимонному конфітюрі, з цедрою лимона та мигдалевими горішками – дуже добре смакує нашим покупцям. Також тернополяни та гості міста полюбляють куштувати «Тропічний коктейль», до якого ми додаємо ананас, манго, грушу, виноград сорту Киш-миш та чотири види спецій: кардамон, бадьян, корицю і гвоздику. Хочемо  завжди зробити щось оригінальне, адже наші покупці – люди із витонченими смаками», – розповідає Ольга Навроцька.

«Приємно, коли нашу працю оцінюють, коли наша мармуляда смакує покупцям і вони задоволені – це для нас великий стимул розвиватися. Попереду ще є нам чим працювати, ми неодмінно старатимемося завжди радувати людей чимось смачним», – каже Роман Навроцький. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Навроцькі, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: