Священик з Ланівців Олексій Філюк став «Кращим сучасним священиком 2019» за версією журналу «City Life»

01.12.2019 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Священник з Ланівців Олексій Філюк став "Кращим сучасним священником 2019" за версією глянцевого журналу «City Life». Відзнаку отець Олексій отримав на презентації нового номеру журналу.

«Дякую Богу, батькам, друзям, синам, колективу журналу City Life Тернопіль!!! Неочікувано став "Кращим сучасним священником 2019" за версією цього глянцю. Люблю те що роблю!!!», - пише отець Олексій Філюк на своїй сторінці у Facebook.  

Отець Олексій Філюк - священник Тернопільської єпархії Православної Церкви України. Проживає у Ланівцях, родом із села Білозірка. Веде активне життя в соц-мережах, у групі «Моя Лановеччина», адміністратором якої є він, пише не лише про духовне, а й про те, як любить свій край.  Олексій Філюк усиновив двох хлопчиків – сиріт, на нагородження від «City Life» був обома своїми синами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі