«Хороший заробіток для молодих дівчат» – у Тернополі викрили бордель

Опубліковано:
30 Листопада, 2019

“Пропоную хороший заробіток у Тернополі для молодих дівчат. В місяць близько двадцяти тисяч гривень” – оголошення такого змісту разом із контактною інформацією було розміщене на одному із сайтів. Зміст зацікавив оперативників, яким вдлася задокументувати факти сутенерства і проституції.

Поліцейські встановили, що розміщувала оголошення жителька Запорізької області 1991 року народження. Жінка винайняла декілька квартир у Тернополі, де дівчата займались проституцією. Про те, чим конкретно потрібно займатися, дівчатам, які зголосилися, розповідала вже по телефону. Погодилися на такі заробітки троє іногородніх віком від 25 до 30 років. Набравши «персонал», сутенерша подала оголошення вже про надання інтимних послуг.Адреси часто змінювала, що ускладнювало роботу оперативникам.

За годину «роботи» «жриці кохання» брали 1200 гривень. Частину грошей віддавал сутенерці. Вона виконувала ще й роль адміністратора – приймала замовлення, обговорювала ціни та домовлялася про місце і час.

Організаторку пікантного бізнесу затримали, вона свою вину визнала. Їй інкримінують статтю 303 частина 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Дівчата, які надвали сексуальні послуги, теж відповідатимуть також перед законом. На них склали адмінпротоколи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бордель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проституція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: