Під час «WinTrail Ternopil, 2019» буде встановлено рекорд людських можливостей

30.11.2019 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У перший день грудня у неділю більше ніж 270 людей бігтимуть разом з  "WinTrail Ternopil, 2019" дистанцію Кутківецько-Пронятинським лісом. Стартуватимуть у районі дального пляжу. Траси розчищені і промарковані. "WinTrail Ternopil, 2019" - це шарм гірського бігу посеред міських ранерів Файного міста та України. Учасники долатимуть дистанції 9k (набір висоти бл. 190 м.) - це категорія Fun (9000 м або 9 км) і 27k (набір бл. 570 м.) - категорія Profi (27000 м або 27 км).

Роман Задорожний, організатор події: "Ми раді, що цього року відгукнулись і зареєструвались стільки хлопців і дівчат. Цікаво, що більшість - це гості Тернополя. Серед них родина Василя Шевчука з Хоросткова. Василь буде не тільки бігти, а ще і встановлювати рекорд Тернополя. Бігтиме 27 кілометрів в одних шортах."

Минулоріч у грудні Василь вже встановив свій перший рекорд на витривалість людського організму - він оббіг навколо Тернопільського ставу босим і в шортах. Цього року чоловік кинув собі виклик і намагатиметься втрічі покращити цей результат. 9 км разом з ним бігтиме його дружина Люба Шевчук. 

Відбудеться захід "WinTrail Ternopil, 2019" 1 грудня 9.30-15.00. Гасло змагань: "Не мерзни - #біжиморазом Win Trail!".
Основна мета заходу: залучення аматорів і професіоналів до трейл бігу (бігу по горах), неформальна тусовка та обмін досвідом після фінішу. 

В програмі:

- дві оновлені дистанції, які кинуть вам виклик: 

Fun 9k (набір висоти бл. 190 м.)

Profi 27k (набір бл. 570 м.)

- спільна ватра після фінішу

- борщик-паті, зігріваючий глінтвейн, солодощі та торт від Ternopil Running Club

- неформальне спілкування.

В стартовому пакеті: медаль фінішера, стартовий номер учасника з картою змагань, гарячий чай, борщик-паті, глінтвейн , солодощі та торт від Ternopil Running Club, пропозиції від партнерів (за умови наявності партнерів:).

Організатори: Ternopil Running Club, Ternopil Half Marathon, ФайноБус, управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту ТМР, Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі