Тернопільські артилеристи, які цими днями повернулися із району проведення операції Об’єднаних сил з Донецької та Луганської областей, засиляються у нове житло. Про це повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України.

Майже чотириста армійців підрозділів військової частини почнуть заселятися в три новенькі казарми покращеного планування в райцентрі Теребовля. Як зазначає командир окремої артилерійської бригади полковник Сергій Баранов, будівлі збудовані за сучасними технологіями. Кімнати обладнані меблями, а на кожному поверсі є кухня з індукційними плитами та мікрохвилівками. У побутових кімнатах – пральні машини, сушарки та місця для прасування.

Також, до Нового року, планують заселити ще 259 військовослужбовців бригади. Так, найближчим часом дві будівлі у Чорткові введуть в експлуатацію

Зазначено, що на будівництво 7 будівель, для проживання армійців артилерійської бригади, із державного бюджету України буде виділено понад 100 мільйонів гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #артилеристи, #АТО, #житло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: